Blog,  Persoonlijk

25

Vandaag ben ik jarig en ga ik mijn nieuwe levensjaar in. Wat een gezegende jaar mocht het zijn, waarin ik mama werd van een prachtige zoon, en mijn leven ineens een nog veel diepste betekenis kreeg.

Zorgen voor z’n klein wezentje die inmiddels alweer 8,5 maand is, maar nog steeds zo afhankelijk is van mij. Wat een voorrecht om Felix zijn mama te mogen zijn. Mijn eigen werk heeft de afgelopen maanden wat stil gelegen. Ik sloot mijn shop voor een tijdje, omdat ik volop wilde genieten van mijn zoon.

Ik geniet er zo van om voor hem te zorgen en natuurlijk is het soms ook best heftig. De nacht voedingen, overdag borstvoeding, sprongetjes je thuis moeder zijn. Het is zoeken naar een goede balans, maar in eerste plaats vooral genieten.

We zijn een weekendje weg en gingen vandaag naar een enorme dierentuin, Pairi Daiza. Waar je een baby panda kon bewonderen en er zelfs een olifant door de mensen menigte liep en je de olifant kon aaien.

En om in de sfeer te blijven van dieren, naast onze Gite hadden we een veld met herten.

Natuurlijk werd ik ook echt goed verwend met super cadeaus. Namelijk deze toffe boeken 🙂

Ik kan nu oprecht zeggen dat ik gelukkig ben. Gelukkig met wie ik de afgelopen jaren mocht worden, gelukkig in de dingen die ik doe en gelukkig voor de toekomst.

Ik ben benieuwd wat het komende jaar allemaal voor mij in petto heeft. Maar vooral wil ik het jaar weer samen met God tegemoet gaan.

Veel liefs en zegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *