Summer 2016

Wat vliegt de tijd voorbij! Ik geniet met volle teugen van mijn gezin en voel me niet eens schuldig dat ik mijn bedrijf even een tijdje gesloten heb voor mijn zomerstop. Want wat groeit een baby toch snel. Ongelooflijk!

Op Vakantie

Dit jaar gingen we al wat eerder op vakantie, zodat we voor het hoogseizoen alweer uit Italië waren vertrokken. We hebben heerlijk gekampeerd en genoten van het weer.

IMG_20160728_091457

We relaxte op de camping, zorgde dat Felix een beetje kon slapen met 30 graden, bezochten dorpjes en konden het niet laten om ook dagje Milaan te bezoeken. En ook hier moest natuurlijk gevoed worden.

Onze zoon is alweer 7 maanden oud, met 6 maanden zaten we op de camping en was het nog best een uitdaging om hem op schoot kennis te laten maken met ander eten dan borstvoeding. We aten wortel, avocado, nectarine, peer en dat wisselden we een beetje af. Meestal deden we het ’s avonds in de hoop dat het weer wat afgekoeld was 😉

Weer thuis

Inmiddels eet Felix 2 a 3x per dag à la Rapley. Stukjes groenten en fruit stomen en aanvallen maar. Letterlijk. Soms is de timing nog wat lastig, maar meestal zit hij heerlijk te smullen. momenteel geniet hij met volle teugen van komkommer, courgette, paprika, banaan, rijstewafel, bloemkool, broccoli en de aardappel en appel worden nog een beetje laten liggen. Maar ach tot het eerste jaar is het toch alleen maar bijvoeding 😀

A smile for you today from this little cutie ❤ #FelixSalomo #7monthsold #babyboy

A post shared by Lindi ? (@linspirationnl) on

Ik vind het ontzetten leuk om te zien hoe snel Felix groeit. Hoe hij pogingen doet om te kruipen, alleen wil en kan zitten en geniet van het vaste voedsel waar we met 6 maanden mee begonnen. Staan vind hij ook erg leuk en soms zet hij met hulp aarzelend een stapje.

Binnenkort meer over onze zomer en waar ik achter de schermen mee bezig ben.

Liefs,

Lindi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *