Kids,  Momlife,  Persoonlijk

Felix werdt gedoopt op 3 april 2016

Gisteren werd onze zoon Felix Salomo gedoopt in onze kerk in Luxemburg. We kozen ervoor om op basis van de doopformulieren van de GKV een eigen doopbrief aan onze zoon te schrijven.

Lieve Felix,

Wij danken God dat Hij jou aan ons gegeven heeft, en wij danken God dat Hij belooft je hele leven lang bij jou te zijn. Daarom dopen we jou vandaag.

Je wordt gedoopt in de naam van de Vader, de Zoon, en de Heilige Geest.
* God de Vader heeft jou vanaf het begin uitgekozen om bij Hem te zijn. Jij bent Zijn kind. Hij zal altijd voor je zorgen, je helpen in moeilijke tijden, en met je genieten in mooie tijden.
* Jezus de Zoon is voor jou gestorven en weer opgestaan. Niets wat jij doet kan Zijn liefde voor jou wegnemen.
* De Heilige Geest woont in jouw hart. Hij zal je het enthousiasme geven om met God te leven.

Ook al ben je nu nog te jong om dit allemaal te begrijpen, wij zullen proberen om een goed voorbeeld voor jou te zijn. Wij zullen je helpen, je vragen proberen te beantwoorden, en je leren wie God is.

We beloven dat we altijd voor je zullen zorgen, en van je blijven houden. Wanneer je twijfelt, kwaad of verdrietig bent, mag je altijd bij ons komen. Nu je het leven aan het ontdekken bent, straks het leven bevraagt, en uiteindelijk op eigen benen komt te staan, wij zullen er in elke fase van je leven voor jou zijn.

Wij hopen en bidden je toe dat je dicht bij Zijn vaderhart mag leven.

dopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *