Gratis kerstkaart versturen

Al diverse keren heb ik me voorgenomen om kaartjes te sturen naar mensen die alleen zijn, om ze te laten weten dat er aan ze wordt gedacht. Maar vaak vergeet ik het en dan na een aantal maanden ben ik het weer vergeten.

Toen ik vandaag deze mooie actie voorbij zag komen van het nationaal ouderen fonds in samenwerking met Post nl kon ik het niet laten om meteen een kaartje te versturen.

post ouderen

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig en gratis. Ga naar de site en volg de stappen op.  Je kunt een kort berichtje achterlaten en het nationaal ouderen fonds zorgt ervoor dat de kaartjes worden bezorgt voor de kerstdagen. Een kaartje versturen kan tot 18 december.

Gebruik op twitter de #aanwiedenkjij en #kerst zodat er dit jaar heel wat kerstkaarten verstuurd kunnen worden!

Heb jij al een kaartje gestuurd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *