Blog,  Kunst

Atelier metamorfose

Het is bijna 1 november en dan wonen we alweer een jaar in België! En zoals je misschien wel op mijn Facebook en Instagram voorbij zag komen, ben ik in verwachting van ons eerste kindje. Toen we dit huur huis vonden, koos ik een grote kamer uit om die om te dopen tot atelier. De muren waren behoorlijk donker, maar de ruimte was erg fijn.

Inmiddels ben ik nu 32 weken zwanger en heb ik nog volop energie. Dus toen ik een aantal weken geleden in mijn atelier zat, moest ik al vroeg ik de ochtend de lampen aan doen tijdens het werken. Dat vond ik zo jammer, dat het tijd werd om mijn atelier een stuk lichter te maken  🙂

atelier foto's

Wat een verademing die witte muren! Zo veel beter en meteen leek mijn atelier een stuk lichter te worden. Maar de andere kant van mijn atelier was nu nog wel paars, dus toen ik daar eenmaal zat te werken, stoorde ik me er toch aan. Je raad het vast al, ook deze kant van mijn atelier moest gewit worden 😉

De afgelopen dagen kon ik eindelijk al het schilderstape verwijderen en mijn atelier opruimen. Benieuwd hoe mijn atelier is geworden? Bekijk hieronder het filmpje.

Volg mij ook via:
Facebook, Twitter, InstagramPinterest & mijn persoonlijk blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *