Onderweg met Hem

Wat is de tijd snel gegaan! Afgelopen week was ik jarig en werd ik 24 en wat is er veel gebeurd in het afgelopen jaar.

Een jaar terug vierde ik mijn verjaardag nog in ons appartement in Rotterdam. Een 2 kamer appartement met een klein balkon, waar je net met één stoel kon zitten. We wisten toen geloof ik net dat mijn man, Max, zou gaan werken in Luxemburg per 1 november. Verder stond alles nog open. 

Dankbaar

Dankbaar ben ik voor het afgelopen jaar, waarin heel wat uitdagingen & nieuwe ervaringen voorbij kwamen. Zo vonden we op de valreep een huis in België, met genoeg ruimte voor een atelier aan huis. Regelden we alles in het Frans bij de gemeente en konden we meteen aan de slag om een houtvoorraad voor de winter aan te leggen. Aangezien die alweer voor de deur stond. We maakten lange wandelingen in de sneeuw die tot onze knieën kwam en genoten van de eerste zonnen stralen die de serre verwarmden.

We vonden hier onze draai, Max met zijn nieuwe baan en ik met mijn bedrijf die ik hier weer vanaf het begin moest opstarten. Mijn eerste boek, God Kiest Jou!, werd gepubliceerd en we ontdekten dat we in blijde verwachting zijn van ons eerste kindje, uitgerekend voor december dit jaar.

Samen met God

Langzaam maar zeker begint het Frans te wennen en hebben we ons eigen spoor gevonden. Wie had dat een jaar geleden nou kunnen bedenken? Ik in ieder geval niet, maar vol vertrouwen gingen we  met God dit avontuur tegemoet.

Wees niet bang, want ik ben bij je, vrees niet, want ik ben je God. 
Jesaja 41:10

Het heeft mij geleerd dat ik door alles heen op Hem kan vertrouwen en dat Hij Degene is Die alles mogelijk maakt. Die wegen maakt, op plekken waar ik nooit gedacht had te gaan lopen.

Heb jij in jouw leven ook mogen zien hoe Gods plan met jou/jullie duidelijk werd?

Volg mij ook via:
FBlog, FBkunst, Twitter, Instagram & Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *