PUUR! Live 2015

Afgelopen zaterdag was het zover. Op de Eemlandhoeve in Bunschoten-Spakenburg vond PUUR! Live 2015 plaats!

Vandaag zou ik voor het eerst met mijn stand op een evenement in Nederland staan en al vroeg vertrokken we richting de locatie. Daar aangekomen waaide het behoorlijk, dus iedereen was druk in de weer met bakstenen om ervoor te zorgen dat de kleden en spullen op de stands niet zouden weg waaien.

5

Maar wat was het leuk om op deze dag te staan. Met super gezellige en vrolijke standhouders en natuurlijk enthousiaste bezoekers! Leuke gesprekken gevoerd en er heel wat bezoeksters met een van mijn stempels naar huis gegaan. Zo leuk!

PUUR

Ik kon het niet laten om ook even bij de creatieve workshops langs te lopen en daar zag ik bovenstaand schilderijtje staan. De voorkant van mijn boek was erin verwerkt!

PRINT

Deze ansichtkaarten had ik afgelopen zaterdag ook bij me en zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in de shop.

Wie weet tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *