Nieuw schilderij

In de maand januari zijn er heel wat handgemaakte stempels gemaakt! Van logo stempels voor een bedrijf tot trouwstempels en zelfs een stempel voor een geboortekaartje. Deze laatste twee kan ik helaas nog niet laten zien. Daarom deze post over een nieuw schilderij dat ik deze week maakte.

Al een tijdje stond het doek in een hoek van mijn atelier. Een half jaar geleden werkte ik er een lange tijd aan. Toen heb ik het werk weer weggezet. Vorige week wilde ik weer gaan schilderen en ik zag dit doek staan. Ik werkte er 2 dagen aan en nog steeds was ik niet tevreden. Tot afgelopen maandag.

Ik vond dat er nog dingen ontbraken en werkte er maandag weer de hele dag aan. Kleuren toevoegend, structuren aanpassen, allerlei technieken door elkaar. Nu ben ik er tevreden over! 

schilderij aan muur

Abstract. Gemengde technieken op doek 50x70cm, 2015. Prijs op aanvraag.

Meteen bestelde ik maandag ook art prints van mijn werk. Zodat iedereen een stukje kunst in zijn huis kan hebben. De prints kosten €14,95 per stuk. Ze zijn gedrukt op A4 formaat en te koop in mijn Etsy shop.

foto's samen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *