Geloven

God Kiest Jou! Bijbelsdagboek | Lindi Melse

Daar is hij dan: mijn Bijbelsdagboek God kiest jou! Wat ontzettend bijzonder om hem in mijn handen te hebben en binnenkort ligt hij ook in de winkels!

Waarom ik een Bijbelsdagboek ging schrijven

Voorkant Bijbelsdagboek God kiest Jou! Lindi MelseHet avontuur begon in 2013 toen ik me voornam om 100 dagen lang elke dag een tekst uit de Psalmen te kiezen en hier een Bijbelstudie over te schrijven. Ik plaatste elke dag een Bijbelstudie op mijn blog (ik schreef toen nog op een wordpress.com site, inmiddels kun je de Bijbelstudies alleen nog vinden in mijn Bijbelsdagboek).

Ik koos er voor om 100 dagen lang telkens een tekst uit de Psalmen te kiezen, omdat ik altijd al gefascineerd ben geweest door dit boek. Er staan zoveel teksten in die beschrijven hoe groot, geweldig en bijzonder God is. Elke keer kan ik zo verwonderd raken over zijn grootheid en dit wilde ik graag in de Bijbelstudies naar voren laten komen. Zodat jij als lezer net zo onder de indruk mag zijn van God.

Hoe ik in contact kwam met de uitgeverij

Toen ik op de Puur! fair was, waar ik stond met mijn stempels en kunst, stapte ik op Anne Schotanus af, acquirerend redacteur was bij uitgeverij de Kok. Ik vond het wel spannend hoor, maar ik dacht: Ik heb toch niets te verliezen. Dus vertelde ik dat ik 100 dagen lang elke dag een korte Bijbelstudie had geschreven. Ze was meteen geïnteresseerd. Toen werd er heen en weer gemaild en kreeg ik te horen dat het boek in 2015 in de winkels zou verschijnen.

Het Bijbelsdagboek God Kiest Jou! ligt bijna in de winkel!

En nu is het dan zover! Over precies 1 maand, op 17 maart 2015, zal mij boek God Kiest Jou! in de winkels liggen. Super spannend en een beetje vreemd dat het nu echt gebeurd. Afgelopen week ben ik druk bezig geweest om het binnenwerk van het boek nog een laatste keer door te nemen en de laatste correcties door te voeren. Ook voor de cover moest dit gebeuren en deze week gaat het boek naar de drukker.

In dit boek ‘God Kiest Jou!’ zijn er 50 dagen gebundeld. Je kunt het boek vanaf 17 maart in christelijke boekhandels en online bestellen. Hopelijk mag het jouw inspireren en opbouwen in je geloof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *