Precies een jaar geleden..

Op woensdag 22 januari 2014 opende ik voor het eerst in mijn leven een webshop! Vandaag bestaat hij precies een jaar! Dus tijd voor een feestje ūüėÄ

De shop heeft me veel nieuwe dingen gebracht. Zo kwam ik op het idee om een uitgebreide stempelcollectie te ontwerpen die inmiddels al 66 stempels bevalt! Nieuwsgierig? Hieronder zie je alle stempels en neem een kijkje in de shop!

samen

13 stempels samenfoto's samen

Inmiddels kun je er ook diverse art prints van mijn werk vinden. art prints samen

Om te vieren dat mijn shop vandaag 1 jaar bestaat krijg je 10% korting op je aankopen in de shop! Vul daarom vanaf vandaag tot het einde van deze maand de code ANNIVERSARY in bij je bestelling en ontvang 10% korting op je aankoop!

1 jaar etsy

Volg mij via: Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *