We hebben een huis gevonden!

Wat was het ver. 3,5 uur heen naar de Zuid Belgische grens om onverwachts een huis te kunnen bezoeken. 7km van Virton af vonden we een oud huis uit 1876, een oude bakkerij die omgebouwd was tot woning. We waren meeteen enthousiast door de 4 slaapkamers (slaapkamer, atelier, studeerkamer en inloopkast :p), de serre, de openhaard, keuken met vaatwasser en grote tuin. 

We kregen de keuze om meteen na te denken of we het huis zouden willen huren, aangezien we ruim 3,5 uur heen moesten rijden. Echt super aardig en we besloten samen nog een keer door het huis te lopen. Het had alles wat we wilden, van een tuin tot atelier ruimte aan huis toe. we voelen ons ontzettend gezegend! Nu hebben we twee weken de tijd om te verhuizen, want op maandag 27 oktober kunnen we het huis al in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *