Leestijd: 5 minuten

Bij Cyntia.nl zag ik deze leuke tag langskomen en het inspireerde mij om mijn eigen 20 in 2020 te schrijven. Want goede voornemens vind ik een mooi iets, alleen hangt daar voor mijzelf toch een soort van verwachting en moeten omheen. Daarom mijn 20 in 2020 van leuke dingen die ik graag zou willen doen in 2020!

1. Een midweekje weg met ons gezin in Nederland. Lijkt me heerlijk om er even tussenuit te gaan, zeker na een kerstvakantie waarin we allemaal ziek waren.

2. Na het schrijven van Bedacht, geliefd, gewild, wil ik nu graag gaan schrijven aan een roman. De ideeën zijn er al en ook een deel van de tekst. Nu nog in gesprek met mijn uitgeverij.

3. Een botanische tuin in Nederland bezoeken, om mijn planten liefde weer een beetje op te halen 😉 Ik vind tropische planten echt het einde en zou er dan ook meteen toffe foto’s willen maken.

botanische tuin montreal canada detail

4. Een expositie bezoeken in een museum. En dan een keer geen museum voor kinderen, maar voor volwassenen. Zo zag ik dat in het najaar er een expositie naar Nederland komt van Dior. Dat lijkt me wel echt tof!

5. Met onze jongste een leuke activiteit in de week hebben, terwijl de oudste op school zit. Bijvoorbeeld muziek op schoot of zwemmen of iets dergelijks.

6. Een kampeervakantie of vliegvakantie in de zomer. Lekker low budget op de camping staan met onze eigen tent of juist wat verder weg met het vliegtuig. En dan het liefst kamperen in Frankrijk, Italië of misschien toch Kroatië. Hmm, nou ja hier ben ik dus nog niet helemaal uit.

Must visits stedentrip Barcelona

7. Een paleis of kasteel bezoeken in Nederland. Ik vind het altijd er leuk om te lezen over royals en stiekem droom ik altijd al over mijn eigen kasteel om in te wonen, en dan natuurlijk ook met alle mooie hoepeljurken erbij 😉

8. Uitgebreid eten bij de Mcdonalds. Haha ja ik weet het. Ik ben dol op friet en eet het één keer in de week. Alleen vind ik de Milkshakes gewoon zo lekker en de kipnuggets, de frietjes ook. Maar we eten er nooit, dus vind ik dit wel een goed idee voor 2020.

9. Lekker blijven rommelen in ons huis, zodat ik hier leuke tips kan delen en foto’s kan delen op mijn Instagram.

Contact pagina linspiration.nl

10. Een droom die ik hem is dat ik graag online cursussen en digitale producten wil ontwikkelen om je te helpen zelf creatief aan de slag te gaan.

11. Een tijdschrift kopen. Ik vind tijdschriften lezen altijd erg leuk, maar vergeet vaak weer een exemplaar te halen. Bijvoorbeeld van de Flow, VT Wonen, Eva of ander leuk blad.

12. Meerdere posters toevoegen in mijn shop, zodat mijn illustraties in jullie interieur kan komen te hangen.

13. Om nog maar even bij het podium te blijven, ik zou ook graag weer een keer naar een Musical willen gaan, zoals Anastasia bijvoorbeeld. Ik vind musical en theater echt geweldig. Als tiener werd ik regelmatig meegenomen naar musicals en ik vond dat altijd prachtig. Dus wie weet in 2020 weer naar een musical.

14. Een stad bezoeken in Nederland waar ik nog niet ben geweest. Delft, Leiden of Zaanstad bijvoorbeeld.

15. Tijd vrij maken om weer een goed boek te lezen. Iets waar ik ‘s avonds vaak veel te moe voor ben met twee jonge kinderen in huis.

16. Samen met onze zoontjes naar het theater. Het is alweer even geleden dat ik samen met onze oudste naar de theatervoorstelling van Rupsje nooitgenoeg ben geweest. Ik vond het erg leuk om samen met hem tussen als die enthousiaste kinderen te zitten.

rupsje nooitgenoeg in het theater

17. Leuke patronen ontwerpen voor mijn babykledinglijn FS Happiness.

18. Met manlief naar de bioscoop gaan. Wij zijn echte serie en filmfanaten en kunnen echt genieten van een film in de bioscoop. De laatste keer was afgelopen september dat we naar de bios gingen, tijd voor een nieuwe bioscoop date dus. De film weet ik nog niet. Tips zijn welkom!

19. Alle kleding uit mijn kast uitzoeken en ook de kleding wegdoen met gaatjes en losse draadjes. Inmiddels liggen er nog steeds kleding stukken van zes jaar geleden in mijn kast die bijna uit elkaar vallen. Tijd om mijn eigen opruim tips te gaan gebruiken om mijn kleding uit te zoeken.

20. Een softijsje eten met gekleurde spikkeltjes. Ja dat vind ik toch zo lekker! Hihi laat de zomer voor de ijsjes maar komen.

Welke twee dingen zou jij graag willen doen in 2020? Laat het hieronder weten in een reactie!

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Comments

  • Saskia
    17 januari 2020

    Leuk om dit lijstje te lezen en veel plezier met alles behalen?
    Dit jaar wil ik vooral balans en selfcare gaan toepassen.

Post a Comment