Lindi en Rowas op de foto
Leestijd: 6 minuten

Het einde van het jaar 2018 is alweer in zicht. Wat is het ontzettend snel voorbij gegaan. Vorig jaar schreef ik voor het eerst mijn 12 keer 2017 en nu zo aan het einde van 2018 leek het me leuk om dit nog een keer te doen. Lees je mee?

Nog even samen erop uit in januari

De uitgerekende datum kwam al heel snel dichterbij en we besloten om samen nog even een weekendje weg te gaan naar Centerparcs Ardennen. Ik kan mezelf echt niet meer voorstellen met deze zwangere buik 😉 Ik vind de foto met Felix nog steeds zo leuk!

Gezin van 3 zwart wit foto

Onze tweede zoon wordt geboren in februari

Op 9 februari werd onze zoon Rowas Hosea geboren. Wat was het bijzonder om voor een tweede keer mama te mogen worden. Ongelooflijk bijzonder én een echt wonder dat zo’n klein mensje in je buik kan groeien. Bekijk hier de newbornshoot die ik maakte toen Rowas net 1 dag oud was.

Lindi en Rowas op de foto

Op 22 februari waren we alweer 5 jaar getrouwd. Samen gingen we even heerlijk uit eten en maakten we een mooie eerste foto als een gezin van 4.

samen als gezin van 4

Wennen als gezin van 3 in maart, april & mei

De eerste maanden na de geboorte van Rowas was ik vooral aan het wennen om met twee kids in de weer te zijn. Max ging na 2 weken weer aan het werk en er volgden een aantal conferenties, waarbij ik alleen thuis bleef met onze zoontjes. Al met al een periode van wennen, bestellingen inpakken voor mijn Etsy shops & genieten van de zon.

Barcelona bezoeken in juni

Samen voor het eerst kamperen als een gezin van 4, zonder WiFi en elektriciteit. Back to basic dus, heerlijk vonden we het. We sloten onze kampeer vakantie af met een korte stedentrip naar Barcelona.

uitzicht bij park guel

Mijn eigen kaartjes bij kaartje2go in juli

Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en mijn portfolio op te sturen naar kaartje2go. Dit vond ik best wel spanend. Al snel kreeg ik een positieve reactie. Nu ontwerp ik geboortekaartjes, trouwkaarten en kerstkaarten. Wist je trouwens dat ik ook in opdracht werk? Je kunt me altijd een berichtje sturen met jouw ideeën!

kaartjes kaartje2g0

Weer een jaartje ouder in augustus

In augustus mocht ik weer een kaarsje uitblazen en werd ik alweer 27 jaar! Haha vroeger vond ik alles boven de 25 jaar oud, nu vind ik mijzelf nog best wel jong 😉 Wil je meer over mij weten? Lees dan: 26 random facts about me.

Lindi 27 jaar

Wholesale orders voor FS Happiness in september

stoffen wholesale

Deze maand kreeg ik twee grote wholesale orders binnen voor FS Happiness. Super leuk! En een grote klus tegelijkertijd. Tussen het spelen en slaapjes van de baby naaide ik heel wat kleding.

Zo maakte ik in totaal 40 leggings, 16 sweaters en 16 harembroekjes. Zo gaaf om te zien dat de kleding van FS Happiness steeds populairder wordt!

Een kort kapsel in oktober

Tijd om mijn lange lokken weer te knippen, want tja als de zomer voorbij is, kan het lange haar er natuurlijk wel weer af 😉 Ik ben er nog steeds erg blij mee. Verder schreef ik deze maand flink aan mijn roman, een heerlijk romantisch verhaal voor volwassenen. Inmiddels zit ik op 80 a viertjes, dus het begint al echt iets te worden.

lindi profiel foto zijkant

Een ontwerp contract in november

Zoals je misschien wel weet ontwerp ik ook patronen voor op stof en inpakpapier. Deze maand mocht ik een contract onderteken bij Funcakes om voor hun patronen te ontwerpen voor op de backing cups. Misschien ken je ze we, die papieren vormpjes waarin je cupcakes bakt! Inmiddels is het eerste patroon al ontworpen en kreeg ik de opdracht om nog 8 (!) patronen te ontwerpen.

Succesvol bloggen in december

De maand waarin ik besloot om weer meer te gaan bloggen. Na de geboorte van Rowas lag dit een beetje stil. Af en toe plaatste ik wel een artikel, maar niet met regelmaat. Deze maand nam ik me voor om er echt weer werk van te maken en ik trok deze maand meteen 3.000 bezoekers(!)

2018 was een mooi jaar met als hoogtepunt natuurlijk de geboorte van Rowas. Wat heb jij allemaal gedaan in 2018?

Vind je het leuk om mijn plannen voor 2019 te lezen? Houd mij Facebook of blog in de gaten, want in de eerste week van januari komen mijn plannen online.

mijn mooiste moment van 2018
mijn terugblik op 2018

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment