Leestijd: 4 minuten

12 keer 2017, 12 maanden met nieuwe leuke gebeurtenissen. Kijk je mee naar wat ik het afgelopen jaar allemaal gedaan heb? Een jaar waarin we als jonge ouders net het eerste baby jaar hadden overleefd en ik langzaam weer aan de slag ging met mijn bedrijf.

Vliegvakantie in januari

Deze maand behaalde ik mijn fotografie cursus in de hoop om nu dan eindelijk nooit meer op de automatische stand te fotograferen. Daarnaast vlogen we met z’n drieën naar Rome, voor het werk van manlief en Felix en ik ontdekten de oude stad en hadden het erg naar ons zin.

Nieuw groen leven in februari

In februari besloot ik mijn ‘groene vingers’ die tot nu toe alleen maar dood en verderf hadden opgeleverd een laatste kans te geven. Ik bestelde kamerplanten en sindsdien houden ze mijn Instagram account groen.

Er even tussenuit in maart

We waren nog nooit in Centerparcs geweest en besloten via Metz naar Les Trois Forêts ik Frankrijk te rijden. We hadden het erg naar ons zin en Felix vond de dieren daar geweldig.

De eerste samenwerking in april

Het idee om meer voor mijn blog Linspiration te gaan bloggen over ons interieur werd steeds concreter en mijn eerste samenwerking was een feit.

FS Happiness opent deuren in mei

Naast mijn shop voor kunst en stempels opende ik de deuren van mijn tweede digitale shop FS Happiness, met handgemaakte en duurzame baby kleding. Ook maakte ik mijn eerste filmpje op youtube.

Een positieve test in juni/juli

Toen we eind juni een weekendje weg waren en ik telkens in slaap viel tussen de middag, begon manlief zich toch af te vragen of ik niet zwanger was. Ook Felix, die nog steeds de borst krijgt, wees naar mijn buik en keek me dan indringend aan. Toen ik een week later de test deed, bleek hij inderdaad positief te zijn! We waren ontzetten blij met het nieuws.  Eind juli hadden we de eerste echo voor de baby en ik bleek al bijna 12 weken zwanger te zijn! Gelukkig nam mijn misselijkheid meer af en kon ik met een gerust hart onze vakantie tassen in gaan pakken.

Een rondreis in augustus

We gingen voor het werk van manlief met het vliegtuig richting Canada, waar we meteen onze zomervakantie aan vast plakten en rondreisden tot oost Canada.

Aankondiging babynieuws in september

Hoewel onze familie al op de hoogte was, deze hadden we het voor onze reis naar Canada al meegedeeld was het nu ook tijd om het op social media bekend te maken. We kochten voor Felix een boekje in Canada en voilà, een zwangerschapsaankondiging was gemaakt.

De FS Happiness shop begint langzaam te lopen in oktober

Een spannende maand waarin we de 20-weken echo hadden, mijn buik langzaam zichtbaarder werd en de shop steeds beter begint te lopen.

Voorbereiden op de kou in november

Terwijl ik druk in de weer was om bestellingen voor mijn shop te verzenden, waren Felix en manlief bezig om de houtvoorraad weer aan te vullen voor de winter.

Terugblikken & vooruitkijken in december

We vierden deze maand Felix z’n tweede verjaardag en hadden het druk met al het bezoek. Daarnaast stond ik vaak stil bij het afgelopen jaar, want wat is het weer een mooi en gezegend jaar geweest. Hoe ik langzaam weer aan de slag ging met mijn eigen bedrijf, mijn blog Linspiration een duidelijker doel kreeg en mijn tweede shop ook steeds meer begon te lopen. Daarnaast ben ik vooral erg gelukkig, zit ik goed in mijn vel en kijk ik uit naar het jaar dat voor ons ligt.

Dit was mijn 12 keer 2017. Natuurlijk kijk ik ook al vooruit naar 2018 en er komen mooie dingen aan. We zijn in februari vijf jaar getrouwd en uitgerekend van ons tweede kindje, daarom gaan we er in januari nog even tussenuit als gezin van drie. Wat het jaar daarna zal gaan brengen, zullen we wel zien. Samen met God komt het sowieso wel goed. Alvast een mooi gezegend en geïnspireerd jaar toegewenst!

Lees ook: 12 keer 2018

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment