Samenwerken

Een samenwerking vind ik erg leuk om te doen. Op dit blog zul je regelmatig samenwerkingen langs zien komen. Wil jij ook graag samenwerken? Hieronder zie je de verschillende samenwerkingen die mogelijk zijn staan:

Review product

Stuur een mailtje naar info@linspiration.nl met het product dat je graag wilt laten reviewen, zo kan ik beoordelen of het op mijn blog past. Of stuur me jouw product toe, zo kan ik het product bekijken, beoordelen en fotograferen. Voor de producten die binnenkomen geldt dat ik zal kijken of ze bij mijn blog passen en ik zal er een eerlijke mening schrijven over het product. Afhankelijk van de waarde van het product, vraag ik een vergoeding voor het schrijven van een review.

Review webshop

Heb jij een webshop en wil jij een artikel over jouw webshop geschreven hebben, waarin ik mijn ervaring en eerlijke mening geef? Denk aan layout webshop, de verschillende artikelen die te koop zijn, levering, doelgroep etc. Reviews voor een webshop schrijf ik voor een vooraf bepaald shop tegoed, over een product uit de webshop of voor een vergoeding.

Wil jij samenwerken of heb je een ander idee voor een samenwerking mail me dan info@linspiration.nl en gebruik als onderwerp ‘samenwerken’. Ik kijk uit naar je mail!