FS Happiness the finishing touches

Toen de gedachte speelde om een kledingmerk te starten en de eerste maanden volgden waarin in stoffen begon te ontwerpen, ging ik opzoek naar mooie details. Details om FS Happiness nog iets bijzonders mee te geven.

1. Stempels: Deze maakte ik zelf, leuk om de bestellingen mee te versieren.

2. Knopen: Hoe gaaf is dit? Toen ik bedacht dat ik graag baby broekjes wilde naaien, ging ik opzoek naar een originele manier om ook hier het logo te laten zien.

test

3. Labels: Zoals je al ziet bij de knopen hierboven moest ik het logo al iets aanpassen om het logo mooi op de knopen te krijgen en dit zette ik door voor de labels. FS Happiness korte ik in naar FSH. Het is een geweven label van maar 10mm hoog , dus er kon niet teveel detail op.

4. Stickers: Op deze stickers is het logo weer in volle glorie te bewonderen. Dit keer de tekst FS Happiness voor een speelsere look en het glinster effect vond ik ook wel wat hebben.

5. Visitekaartjes: Op deze stickers is het logo weer in volle glorie te bewonderen. Dit keer de tekst FS Happiness voor een speelsere look en het glinster effect vond ik ook wel wat hebben.

Je kunt de kleding, zowel slofjes, leggings en harems kopen in de winkel.

Follow FSH on Instagram & Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *