8 maanden oud – 13 augustus 2016

Lieve Felix,

Je kruipt naar achteren en naar voren wil nog niet helemaal lukken. Heen en weer rollen doe je vlot. Voordat ik het weet ben je alweer gedraaid en lig je me aan te grijnzen. Doordat je zo goed kan draaien kom je toch altijd op de plek die je wilt. Je wordt steeds sneller. Als je ligt te drinken  kun je je zomaar ineens binnen enkele seconden van me af gooien. En dan heb ik net genoeg de tijd om je vast te pakken zodat je recht op je voetjes komt te staan. Dan verschijnt er een glimlach van oor tot oor. 

Steeds vaker klinken er hele verhalen, vooral als je staat en m’n handen goed vasthoud. Dan plof je weer neer en probeer je meteen weer te gaan staan. Dan brabbel je aan een stuk door en hier en daar leg je al echt kracht en accenten op wat je aan het vertellen bent. Je bent ontzettend vrolijk, slaapt overdag goed, waardoor ik ook even tijd heb om weer op adem te komen.

Alles wat je mama doet is interessant. Het maakt niet uit of ik teken, met mijn telefoon zit of een boek lees. Je wilt alles zien, afpakken en zelf ervaren.
Samen de was doen vind je echt geweldig. Alle schone was om je heen gooien zodat je met het waskrat kunt spelen. Ondertussen vouw ik de was op en vind je het alleen maar leuk om die was weer te ontvouwen.

Ik geniet van jou en onze knuffel momenten. Als je me weer even opzoekt tussen het spelen door er even snel een slokje komt halen. Groei en bloei maar rustig verder, lieve Felix.

Liefs van jouw mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *