Nieuwe plannen

Het einde van het jaar in in zicht en dat betekent tijd om nieuwe plannen te maken. Het afgelopen jaar is het hier een beetje stil geweest op mijn blog. Niet dat ik niet druk bezig was met mijn bedrijf, maar misschien heb ik wel te weinig tijd vrij gemaakt om hier te bloggen.

Daarom nam ik afgelopen week mijn blog nog eens onder de loep en zette ik een nieuw thema op mijn blog. Wat vind jij ervan? Mis je nog dingen? Ik ben er nu al helemaal blij mee. Maar nu moet het blog natuurlijk ook nog gevuld worden!

Tja en wat zijn dan nu mijn plannen voor mijn blog? Zoals je misschien wel mee hebt gekregen via mijn social media accounts ben ik over een week uitgerekend van ons eerste kindje. Daar zal ik waarschijnlijk eerst helemaal in ondergedompeld worden, maar er borrelen al heel wat nieuwe ideeën op om mijn blog aankomend jaar beter te onderhouden.

Denk aan tutorials voor het maken van baby kleding, knutsels met papier, blogs over het geloof, mijn werk als kunstenares en over mijn eigen leven.

Waar zou jij graag blogs over willen lezen? Laat hieronder een reactie achter en wie weet schrijf ik er wel een blog over!

Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *