De wereld gruwelt en huilt | Parijs 2015

De wereld gruwelt, bloedt en huilt, door al het leed wat er op aarde gebeurt. Een wereld waar men veilig hoopt en probeert te zijn, maar waar er ondertussen alleen maar dood en verderf wordt gezaaid.

De wereld gruwelt van geweld, pijn en verdriet. In mij groeit een onschuldig leventje dat vrolijk beweegt.

Nieuw leven

Confronterend komt het dichtbij. Ik werd vanochtend wakker van een vrolijk gewiebel in mijn buik. Een nieuw leven dat in mij groeit. Onschuldig, veilig, ongeboren en klein. Klaar om over een paar weken op deze aarde te komen. Ik koester dat kleine nieuwe leven en besef hoeveel liefde en zorg ik ons kindje mee zal willen geven. Zodat onze zoon of dochter een lichtpuntje vol liefde mag zijn op deze donkere wereld.

Hoop

Dubbel zo voelt het, maar er is hoop. Ik geloof in een hoopvolle toekomst waar er weer liefde en vrede zal heersen. Omdat Hij terug zal komen en deze wereld nieuw zal maken. Ik kan alleen maar bidden voor alle mensen daar en hoop nog een beetje meer dat Hij snel terug zal komen.

God, die op zijn troon zat, zei: ‘Ik maak alles nieuw.’. Openbaringen 21:5, BGT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *