Londen

Heerlijk weekend Londen gehad om onze trouwdag te vieren en echt de sfeer geproefd. Van muzikanten in de metro tot de legendarische musical the Phantom of the Opera. Van Hillsong London naar Westminster Abbey. Van de Primark tot de crème de la crème van de mode in Harrods met op de bovenste verdieping een ware shoe heaven. Van een milkshake bij de Mac tot waanzinnige burgers op Covent Carden en de Borough Market. Waar je rond slentert op straat, nonchalante goochelaars tegenkomt en zo maar een Mozart concert in St. Pauls beleeft en een straat verder het Chinees nieuwjaar wordt gevierd. Van het oude Egypte naar het modernste in Tate en van een drukke metropool weer terug naar ons huis, waar we 3 mensen per dag buiten tegen komen in plaats van duizenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *