Tel je zegeningen

kerst

Het is bijna kerst. Een moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en misschien alweer nieuwe plannen te maken voor het komende jaar.

Ik kijk terug op een gezegend jaar. Een jaar waarin ontzettend veel gebeurd is en waar ik van mag zien dat God echt bij mij en ons is geweest.
Eind Januari starte ik met mijn Etsy shop en inmiddels zijn er al ruim 170 items verkocht heb, hier had ik alleen maar van kunnen dromen! Daarnaast ontwierp ik een stempelcollectie en (een beetje tot mijn verbazing) ook nog zo goed verkoopt! Ik mocht ruim 100 handgemaakte stempels maken en daarnaast schilderde en tekende ik.
2014 was ook het jaar waarin ik het contract mocht ondertekende voor mijn bijbelsdagboek GOD kiest jou! De voorkant ontwierp en definitieve versie instuurde naar uitgevrij de Kok.
Het was eigenlijk vanaf het begin van 2014 al spannend of mijn man wel een baan zou kunnen vinden voor 2015. Het was dan ook een opluchting en een zegen dat hij per 1 november mocht beginnen in Luxemburg. Dit betekende we wel dat we alles in Rotterdam moesten achterlaten en verhuisden naar een klein Belgisch dorpje tegen de rand van Frankrijk aan. Maar ook daarin zien we vooral Zijn zegen!

Wie weet wat het nieuwe jaar allemaal zal brengen. Een ding weet ik in ieder geval zeker en dat is dat ik weet dat Hij weer met mij en met jou zal meegaan. Kun jij terug kijken op een gezegend jaar?

Daarnaast is kerst natuurlijk een moment om te denken aan het moment dat Jezus naar de aarde kwam. Onderstaande nummer van Sela is treffend en mooi om naar te luisteren.

Ik wens jou mooie kerstdagen en een gezegend, gelukkig en gezond 2015 toe!

De komende twee weken houd ik vakantie, maar vanaf 5 januari worden er weer heel wat mooie dingen gemaakt. De shop blijft gewoon open, maar alles wordt pas op 5 januari verzonden www.lindimelse.etsy.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *