Verhuizen naar buitenland

 

verhuizenEindelijk kan ik het aan jullie vertellen. Wij gaan verhuizen naar het buitenland!

Mijn man, Max, heeft een baan aangeboden gekregen op de universiteit in Luxemburg om daar voor de komende 3 a 4 jaar te gaan promoveren! Super spannend natuurlijk! En dat al per 1 november aanstaande!

Vandaag kregen we te horen dat hij officieel staat ingeschreven als ‘aangenomen’ bij de universiteit en het contract moet nog volgen. Dit alles begon een iets meer dan een maand geleden toen hij zijn sollicitatie gesprek had en we een week later hoorde dat hij mocht beginnen.

We zijn druk opzoek naar een huis aan de grens met Luxemburg en hopen snel iets te vinden, zodat we in minder dan 5 weken daar wonen en hij daar kan gaan werken.

En wat het voor mij betekent? Natuurlijk was het spannend om te horen dat we naar het buitenland gaan verhuizen. Ik zal daar in mijn atelier aan huis gaan werken, zodat ik kan blijven schilderen, tekenen en stempels maken. Ik heb er erg veel zin in en ik vind het wel wat om een tijdje in het buitenland te gaan wonen 🙂

Dus vandaag gaan we alles opzeggen, zodat we hopelijk per 1 november kunnen starten in het buitenland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *