The making of a little fantasy world

Een week of twee terug begon ik te schetsen in mijn tekenboekje. Aan de hand van foto’s uit de natuur en een beetje fantasie ontstond er een interessante kleine tekening. Een kleine fantasy wereld, met allerlei vormen en patronen.

Nadat ik de tekening over had gezet op een groter formaat kwam ik erachter dat de stiften niet watervast waren. Dus ik maakte de tekening opnieuw zodat ik hem ditmaal wel kon gaan inschilderen, zonder dat de tekening zou gaan uitlopen.

Toen het werk geschilderd was werd het tijd om alle patronen toe te voegen. Dat vond ik nog een hele klus. Want stel je voor dat het verkeerd zou gaan? Dan moest ik weer helemaal van voor af aan beginnen. Geconcentreerd trok ik alle lijnen. Gelukkig verliep het allemaal goed en er ontstond een kleur en fantasierijk werk.

a little dreamworld

 

 

 

2 thoughts on “The making of a little fantasy world

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *