Stempelen

Inmiddels is het alweer de eerste week van april en wat mocht ik veel stempels in opdracht maken afgelopen maand.

Wat blijft het toch leuk om te doen en inmiddels stromen de stempelopdrachten voor april alweer binnen. Vind jij het leuk om jouw logo/ontwerp op een handgemaakte stempel te hebben staan? Of wil jij een stempel cadeau geven aan iemand?  Kijk dan eens hier voor meer voorbeelden of mail naar: kunstinfo@lindimelse.nl.

In dit album kun je de foto’s zien van klanten die blij zijn met hun stempel.

  1509644_609155165836390_822795414_n

Ondertussen ben ik ook bezig met een stempelcollectie van ruim 30 stempels. Na veel geschetst te hebben, zie afbeelding hiernaast, begint de collectie steeds meer vorm te krijgen. Nu moet ik nog de laatste puntjes op de i zetten en hopelijk verschijnt de stempelcollectie dan binnenkort in mijn Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *