Mijn Stempelcollectie is binnen!

Vandaag kreeg ik mijn stempelcollectie binnen! Verwonderd keek ik naar mijn tekeningen die nu uit rubber vervaardigd waren. Eigenlijk moet ik bij het begin beginnen..

Het was november 2013 en ik begon om zelf stempels te maken, door te gutsen.
Geïnspireerd door Gennine, een kunstenares uit Mexico. Ik merkte dat ik het ambacht prachtig vond, hoewel het ook een tijdrovende klus was.
Ik begon opdrachten te krijgen voor eigen logo ontwerpen van diverse webwinkels en zo begonnen het stempels maken steeds meer vorm te krijgen en werd ik er steeds beter in.

Hierdoor merkte ik dat mijn eigen ontwerp stempels minder aandacht kregen en dat erg veel tijd zou kosten als ik van elke stempel er een aantal zou moeten maken. Een paar maanden terug begon ik met het schetsen van mijn eigen stempelcollectie. Leuk en spannend, het zouden er namelijk meteen ruim 40 worden.

Na daar veel tijd in gestoken te hebben werden ze vervaardigd tot echte rubberen stempels. En vandaag had ik ze eindelijk in handen.

1

2

3

En toen was het tijd om ze alle 45 te testen. Ik had natuurlijk wel de tekeningen gemaakt, maar ik wilde ze toch graag uitproberen voordat ik ze zou gaan verkopen.

Gelukkig werkten alle stempels erg goed. Nu is het tijd om van alle stempel mooie foto’s te maken, beschrijvingen te bedenken en ze in mijn Etsy shop te plaatsen. Zodat ze vanaf aankomende week te koop zijn!

5

2 thoughts on “Mijn Stempelcollectie is binnen!

  1. Hi Lindi,

    Ik kan me voorstellen hoe blij je bent met je nieuwe stemelset! Heel veel succes toegewenst!
    Ik heb ook een vraagje; zelf heb ik een paar designs van vliegende vogels met veel detaille en zou daar graag stempels van willen laten maken. Kan je mij informeren waar ik dat kan laten doen?

    Met vriendelijke groet,
    Hans Raan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *