Dieren, aquarel schilderij

Vandaag maakte ik het dieren schilderij af. Dieren die met elkaar verbonden zijn in een fantasiebeeld. Verbonden en toch stuk voor stuk van elkaar te onderscheiden. Het werk is te koop. Je kunt het werk in mijn shop vinden.

IMG_0006

Over het schilderij:

Dit schilderij is gemaakt op hoogwaardig kwaliteit papier. Ik heb dit werk geschilderd op Fabriano watercolor papier, 300grams. Het formaat van het papier is 27 x 35cm. Het formaat van de schildering is 21x30cm.

Het schilderij is gesigneerd en voorzien van de datum.

Dit werk zal plat worden verzonden en zorgvuldig worden verpakt in een stevige kartonnen enveloppe. (pakketpost)

Voor vragen kun je me altijd een bericht sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *